Vacature

Chauffeur met rijbewijs C code 95 (ft, m/v)


Is het voor jouw een uitdaging om steeds opnieuw jouw klanten blij te maken met het op tijd leveren van hun goederen? En vind je het prettig om chauffeurswerk te kunnen doen in een regionaal gebied met af en toe
een verre rit? Dan zoeken wij jou!


De functie
Als chauffeur ben je hét visitekaartje van Hocras. Jij bezorgt de producten bij onze klanten. Je komt bij de leukste restaurants, het café in een dorp, sportkantines of een bedrijfsrestaurant in de grote stad. Soms maak je een verre rit naar de uithoeken van ons land. Allemaal klanten die naar jou uitkijken, iedere dag weer!

De afdeling
Je maakt deel uit van het expeditie team. Deze afdeling zorgt ervoor dat alle goederen op de juiste tijd bij de klant worden afgeleverd. Het chauffeurs team bestaat uit ca 40 collega’s. Je werkt door de weeks en soms op zaterdag. De aanvangstijden zijn of vroeg in de ochtend of begin van de dag.

Wat heb je nodig voor deze baan
Je hebt een Rijbewijs C en een CCVB diploma/Code 95 notering. Je rijdt graag uit naam van Hocras. Je bent enthousiast en flexibel. Je bent klantgericht en hebt alles over voor “jouw“ klanten.

CHAUFFEUR RIJBEWIJS B
Niet in bezit van rijbewijs C en wil je die graag halen? En heb je ervaring met kleine bakwagens of busjes? Hocras biedt onder voorwaarden de mogelijkheid om je rijbewijs C te halen. We zien graag je reactie tegemoet!

Wat bieden we jou
Een afwisselende en verantwoordelijke baan in een van de mooiste gebieden van Nederland. Een prettige, informele werkomgeving en een leuk team. De mogelijkheid om jouw vak uit te oefenen en aan het einde van de dag weer thuis te zijn. Een marktconform salaris met goede secundaire voorwaarden.

Het bedrijf
Hocras is een groothandel voor horeca en verbruik. Een familiebedrijf waarvan de geschiedenis terug gaat tot 1925. Momenteel zijn meer dan 375 medewerkers werkzaam bij Hocras. De bedrijfscultuur is informeel en wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen.

Hocras werkt vanuit één logistiek platform in het centrum van het land, in Bussum. De logistieke- en (vers)afdelingen zijn allen in eigen beheer.

Enthousiast geworden?
Stuur dan je sollicitatiebrief, vergezeld van C.V. naar Hocras B.V., postbus 152, 1400 AD Bussum.
Je kunt ook mailen naar: pz@hocras.nl Voor meer informatie over Hocras en de vacature kijk op www.hocras.nl

Reacties zonder cv worden niet in behandeling genomen
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

pdf Download sollicitatieformulier