Hocras Warenhuis voor horeca en grootverbruik

Organisatie, kooppas, nieuwsbrief etc. >> FHC Formules

FHC Formules

Het ontwikkelen en het beheren van de diverse formules gebeurt bij FHC Formulebeheer op een bijzondere manier. In nauwe samenwerking met enthousiaste ondernemers, sterke A-merken en VHC groothandels, worden trends en ontwikkelingen op de voet gevolgd en desgewenst doorgevoerd in het formuledenken.FHC_logo.jpg

Het gezamenlijk streven naar succesvol ondernemerschap is wat de partijen bindt, maar bovenal is de lokale kennis en kunde van de ondernemer bepalend voor het succes van de samenwerking. Binnen het bewezen kader van FHC Formulebeheer is ruimte om vrij te ondernemen en het formulesucces uit te bouwen.

FHC Formulebeheer faciliteert u op de vlakken waar u niet of nauwelijks aan toe komt. Resultaatgericht voor zowel u als de gasten. Jaarlijks worden de franchiseproducten en diensten herzien en aangepast waar noodzakelijk. Lees meer over de diensten van FHC Formulebeheer op de website of kijk op de Facebookpagina.
 


Cafetaria- Eeterij formule Family

 
Family_logo.jpg

Family is de eetgelegenheid waar je op ieder moment van de dag in een ongedwongen sfeer kan blijven eten. Family biedt topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Eten bij Family is gemakkelijk, gezellig en een
traktatie voor iedereen! Lees meer over Family op de website of kijk op de Facebookpagina.

family_2.jpg

MerkSnack samenwerken met sterke merkenMerkSnack_logo.jpg

MerkSnack is een praktische cafetariaformule voor ondernemers die willen werken onder hun eigen naam en identiteit. Zij krijgen de steun van sterke merkproducten plus de mogelijkheid om voordelig en efficiënt in te kopen. Bovendien kunnen zij gebruikmaken van kant-en-klare promoties en adviezen op maat. Onder het motto: samenwerken met sterke merken zijn MerkSnack-ondernemers verzekerd van topkwaliteit. Nieuwe snacks en menucombinaties hebben zij vaak als eerste in huis. En dus veel eerder dan de concurrentie! Toch zijn de verplichtingen minimaal. En altijd kan er een beroep worden gedaan op verdere uitbreiding van samenwerking en services. Merk maar eens hoe sterk dat werkt!

Uw klanten zien het meteen.

Als MerkSnack-bedrijf laat u duidelijk zien dat u kiest voor de allerbeste kwaliteit. Daar komen uw klanten niet alleen graag op af. Ze komen er ook graag voor terug. En u weet het: aan trouwe MerkSnack_2.jpg
klanten verdient u het meest. Om uw omzet verder te bevorderen krijgt u met vaste regelmaat complete promotionele acties aangeleverd. Aantrekkelijke kleuren
folders, posters en lichtbakdia’s helpen u telkens weer om uw producten op een verfrissende manier te presenteren. Dat inspireert uw klanten om eens wat anders te proberen. En dat zorgt weer voor omzetverhoging en klantenbinding.


Hoeveel voordeel wilt u hebben?

MerkSnack biedt niet alleen voordelen op het terrein van inkoop en promoties. U kunt ook allerlei financiële en administratieve zaken uit handen geven, waardoor u meer tijd heeft voor de dagelijkse gang van zaken in uw bedrijf. U kunt bovendien deelnemen aan allerlei nuttige opleidingen. Bijvoorbeeld op het gebied van management en personeel. Ook uw medewerkers kunnen trainingen en cursussen volgen. Werkwijze, hygiëne en klantvriendelijkheid kunnen daardoor op een hoog peil worden gebracht. Omdat u samen met andere ondernemers bij dezelfde formule bent aangesloten, kunnen zaken als apparatuur en meubilair vaak met forse kortingen worden aangeschaft. Dat alles kan, maar hoeft niet. De MerkSnack-formule geeft u naast voordeel ook veel vrijheid!

Kelly’s Kijk eens wat een kansen!


Kelly_logo.jpg

Kelly’s is een fris en vrolijk fastfoodconcept met een eigentijdse dynamiek en uitstraling. Het assortiment varieert van traditionele snacks tot populaire fastfoodproducten als Kelly’s kip, friet en hamburgers. Kelly’s is een concept dat zich overal thuis voelt. In bedrijvencentra, op winkelboulevards en – desgewenst met een speciale scholierensandwich in het assortiment – ook in onderwijsinstellingen. De Kelly’s franchisenemer kan rekenen op een uitstekende analyse van zijn locatie en zijn commerciële kansen. De belofte van Kelly’s is: toekomst en rendement. Kijk maar eens wat een kansen dat geeft!

Begeleiding van A tot Z.

Als Kelly’s franchisenemer krijgt u een uitstekende begeleiding bij het opzetten van uw bedrijf. U wordt deskundig geholpen bij het huren of aankopen van het pand en bij alle voorbereidende onderzoeken. Zo worden de kansen van de locatie en de invloed van plaatselijke concurrentie vooraf zorgvuldig beoordeeld. Daarnaast krijgt u een professioneel advies over de financiering en de bedrijfseconomische aspecten.


Kelly’s is een serviceformule
Met Kelly’s geeft u uw klanten een uitstekende service. U verkoopt snacks die niet alleen lekker zijn, maar die er in hun frisse verpakking ook bijzonder aantrekkelijk uitzien. Datzelfde geldt voor het flitsende reclamemateriaal, waarmee u meteen al een vliegende start kunt maken. Kelly’s zorgt met actuele promoties steeds opnieuw voor aandacht en dynamiek. U staat altijd ‘in the picture’.

Kelly’s is deskundigheid
kelly_s_1.JPGBelangrijk voor een goede service is uiteraard de kwaliteit van uw personeel. Daarom zorgt de Kelly’s formule voor stimulerende cursussen en opleidingen voor de ondernemer en zijn medewerkers. Investeren in vakkundig personeel wordt steeds belangrijker. Als u klanten goed geholpen worden, komen ze terug. En ze brengen nieuwe klanten mee. Door uw medewerkers te laten beseffen hoe belangrijk het is om efficiënt te werken, hygiëne te betrachten en vriendelijk te zijn tegen klanten, krijgen ze meer zelfvertrouwen en plezier in het werk. Dat laatste is vooral belangrijk omdat u daardoor langdurig profijt hebt van medewerkers die zich graag en goed voor de zaak inzetten. Kelly’s is geld verdienen.

Geld verdienen vraagt altijd om investeringen. Gelukkig vraagt de Kelly’s formule om investeringen die altijd redelijk genoemd mogen worden. Dankzij de franchiseformule kunt u uw inrichting, apparatuur, bedrijfskleding en producten scherp inkopen. Als lid betaalt u verder een éénmalig entreegeld plus jaarlijks een bescheiden percentage van uw omzet. Wat u daarvoor terugkrijgt is het plezier van winstgevend ondernemen, zonder overbodige rompslomp.


Cafetaria formule Foodmaster

 
Family_logo.jpg

Foodmaster is dé fastfoodspecialist. Foodmaster staat voor ‘lekker, gemakkelijk en snel’. De snacks en verse frites zijn gewoonweg lekker. Je kiest uit een groot aanbod snacks van A-merkfabrikanten. Want kwaliteit staat bij Foodmaster voorop. Een absolute topper zijn de burgers. Lees meer over Foodmaster op de website of kijk op de Facebookpagina.


Schoolcatering formule Vital 4 Skool

 
Family_logo.jpg

Vital 4 Skool is een dynamische schoolcatering formule ontwikkeld door specialisten uit de cateringbranche met jarenlange praktijkervaring. Met veel passie voor lekker eten en drinken is er een verantwoord en eerlijk schoolcatering concept ontstaan welke aansluit bij de wensen van de gast (zo wordt uw leerling bij ons genoemd) en de behoeften van de schooldirectie.

Door een gezonde leefstijl word je vitaler. Omdat vitaliteit alles te maken heeft met bewustwording en gedragsverandering over een gezonde leefstijl, bestaat de formule Vital 4 Skool uit meer dan alleen het aanbieden van een broodje gezond of een flesje water.

Vital 4 Skool heeft 4 kernwaarden welke te samen het vitaliteitsprogramma van de schoolcatering formule vormen. Het beleid bestaat uit een verantwoord aanbod van Vers & Lekker eten en drinken, zowel leerlingen als ouders gaan we Informeren & laten Meedoen aan een gezonde leefstijl. De derde kernwaarde Eten & Leren heeft een educatief karakter en de kernwaarde Regelmaat & Beweging brengt uw leerlingen en docententeam fysiek in beweging. Lees meer over Vital 4 Skool op de website of kijk op de Facebookpagina.