Promoties/nieuws >> Proef't - agenda

  
Regelmatig worden in Hocras gerechten en diverse nieuwe of interessante producten gedemonstreerd,
die ter kennismaking te proeven zijn.
 
Onder andere de in de lopende folder getoonde gerechten zijn te proeven.
Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u op ons Inspiratieplein kennismaken
met de gerechten die onze koks bereiden.

Coquilleschelp gevuld met coquille, spinazie en rievierkreeftjes, gegratineerd met Hollandaisesaus
Zuurkoolsoepje met gerookte forel
Courgetterolletje met blauwaderkaas
Wildbitterbal van hert en chocola
Bonbon van kalfsvlees gevuld met tonijnsalade
Bruschetta hertenham met olijventapenade
Buideltje filodeeg met brie en ratatouille
Wrap ijsbergsalade met carpaccio en avocado
Spiesje van ossenhaas met yakitorisaus
Bonbon gerookte zalm met wakame en Japanse mayonaise
Gemarineerde tonijn met avocado, wasabikroepoek en srirachamayonaise
Halve kreeft met spinazie en Hollandaisesaus, gegratineerd met gruyère
Gemarineerde rundercarpaccio met truffelmayonaise, uitgebakken spekjes en Black Bussummer
Crème brûlée van eendenlever en gekonfijte eendenbout
Wildproeverij met hertenham, wildzwijnscoppa en reepaté
Romige kreeftensoep met rivierkreeftjes
Pompoen crèmesoep met vadouvan en kokos
Gebonden knolselderijsoep met watermeloen en gerookte eendenborst
Heldere wildbouillon met wildravioli, mini pomodori en lavas
Gebakken kabeljauwloin met een beurre blanc van gamba's en een zalfje van aardappel
Gebakken zalmfilet met een hazelnootkorst en fregola
Tonijn met Spaanse peper geroosterde roseval aardappeltjes en een saus van kappertjes
Kalfsbiefstuk & kalfssucade met paddenstoelenduxelle fricassee groenten en een rode wijnsaus
Feuilleté ossenhaaspuntjes met groene asperges en een jus van sjalotjes en rode wijn
Gemarineerde varkensrack met geroosterde roseval aardappeltjes en een jus van chorizo
Gebakken fazantenborst met zuurkool en champagnesaus
Gebakken hertenbiefstuk en wildzwijnsucade met een crème van pastinaak en een saus van laurier en appel
Japanse suddereend met paddenstoelen, vergeten groente en een saus van seven spices
Vegetarische geitenkaas wellington met mini king boleten en een pesto van romanesco en cashewnoten
Chocoladetaartje met gemarineerde ananas e nroomijs van witte chocolade
Tartelette met karamel-banaanroom gesuikerde pecannoten en vanillesaus

Rouleau van gerookte zalm
Runderstoof met tournedos
Stove en croûte
Petit Grand Dessert

 
Laat u inspireren; u bent van harte welkom!
 

Klik hier voor de actuele Proef't - agenda. 



proef_t.jpg