Hocras Warenhuis voor horeca en grootverbruik

Horeca warenhuis >> Afdeling dranken

Afdeling dranken

De afdeling dranken bestaat uit verschillende groepen, namelijk; wijn, aperitieven, gedistilleerd, bier, frisdrank, sappen en waters.

De drankenafdeling is de eerste afdeling die bij binnenkomst in Hocras aangetroffen wordt. Naast de presentatie van het uitgebreide reguliere assortiment, heeft Hocras ook een ‘cave’ met de mooiste wijnen van de wereld. Grand Cru wijnen uit Bordeaux of unieke wijnen uit Chili; bijzondere wijnen die geklimatiseerd opgeslagen liggen in deze unieke cave.

 foto_cave.jpgfoto_petrus.jpgfoto_wijn.jpg

Door de jarenlange ervaring en deskundigheid importeert Hocras al meer dan 30 jaar een ruim wijnassortiment uit de hele wereld. Kwaliteitswijnen uit de nieuwe wijnlanden zoals Australië, Zuid Afrika en Argentinië of uit de traditionele landen zoals Frankrijk, Spanje en Italië, allen exclusief voor Nederland geïmporteerd door Hocras.

De afdeling sterke dranken is onder verdeeld in binnenlands en buitenlands gedistilleerd. Het segment buitenlands is breed opgebouwd uit speciale cognacs en whisky’s. Naast alle wereldbekende merken importeert Hocras al jaren een mooi en kwalitatief cognac huis en diverse Eau de Vies. Daarnaast heeft Hocras een eigen serie binnenlands en buitenlands gedistilleerd. 

Hocras heeft een ruime keuze in de productgroepen bier, frisdrank, sappen en waters. Hocras is agent van de bierbrouwers InBev en Gulpener. De bieren van deze brouwers worden ook prominent gepresenteerd in fles en fust. Het assortiment wordt aangevuld met een ruime keuze in speciaalbieren.

Voor meer informatie:

afdeling dranken, direct telefoonnummer 035 - 69 79 711.