Hocras Warenhuis voor horeca en grootverbruik

Bezorgen >> Informatie

Bezorgen

Horeca warenhuis en bezorging

Bij het horecawarenhuis van Hocras in Bussum kan men zelf de artikelen aanschouwen, een keuze maken en kopen. De afdelingen zijn logisch ingedeeld zodat de relaties de goederen zelf kunnen verzamelen en direct kunnen meenemen. Wanneer men de goederen op de eigen locatie wil krijgen aangeleverd kan dit ook. Hocras heeft een moderne bezorgdienst die hetzij op periodieke basis aan de deur komt of incidenteel. Voor de bevoorrading van evenementen en de ondersteuning daarvan zijn separate afspraken mogelijk.

 

Bezorgservice van Hocras

Hocras heeft een modern vrachtwagenpark wat speciaal uitgerust is voor de leveranties van ongekoelde, gekoelde en diepgevroren producten. Elke vrachtwagen heeft een temperatuur logger en een vrachtwagen volgsysteem om exact te kunnen bepalen wat er is gebeurd tijdens de rit. Het transport wordt in eigen beheer gedaan, dat wil zeggen dat de vrachtwagens en de chauffeurs van Hocras zijn.

Wenst u meer informatie te ontvangen over de bezorgservice van Hocras, vraag dan het informatie pakket aan of mail naar verkoop@hocras.nl

foto_bezorging.jpg             

Bezorgservice van VHC Hocras

VHC heeft elf distributiecentra verspreid over het land, waarbij Hocras als één van deze functioneert. Op deze wijze kunnen relaties met veel vestigingen VHC_BV.jpgdoor het land nationaal afspraken maken over assortiment en condities. Voor de bezorging van de nationale relaties heeft Hocras speciaal eigen vrachtwagens rijden met de huisstijl van VHC. Verder zijn deze vrachtwagens gelijk aan die van Hocras.