Hocras Warenhuis voor horeca en grootverbruik

Organisatie, kooppas, nieuwsbrief etc. >> VHC

VHC

Hocras B.V. is één van de participanten van de internationale horeca groothandel VHC (Vereenigde Hollandsche Compagnie).VHC_BV.jpg

Samen met enkele andere zelfstandige groothandels is een aantal jaren geleden VHC opgericht. Deze groothandels zijn Kreko B.V., Rooswinkel B.V., Jongens B.V., Actifood B.V. en Hocras B.V.

VHC heeft een hoofdkantoor in Hendrik Ido Ambacht.

Door middel van deze samenwerking kunnen nationale accounts via VHC beleverd worden. Daarnaast bundelen deze groothandels de kracht op het gebied van inkoop.landkaartvhc.jpg

VHC is de partner voor food- en non-food leveranties aan de totale buitenhuismarkt (out of home). Sinds jaar en dag worden tal van horecabedrijven, bedrijfsrestauratieve relaties en aan instellingen beleverd. Een zeer compleet assortiment van food, non-food, diepvries, vers, semi-vers en convenience. Grote merken, maar ook een kwaliteitslijn van een eigen private label.

VHC concepten

VHC heeft de afgelopen jaren een groot aantal exclusieve onderscheidende concepten ontwikkeld met als doel de ondernemer extra commerciële kansen te bieden. De hedendaagse klanten stellen tegenwoordig steeds hogere eisen. VHC biedt met de grote diversiteit aan concepten een perfecte ondersteuning op alle terrein. Of het nu gaat om de verste broodproducten, culinaire hoogstandjes of om het allerlekkerste kopje koffie; met de concepten van VHC wordt het beste gepresenteerd aan de gasten. Compleet met een zeer grote variëteit aan modern reclamemateriaal levert de VHC u een krachtige verkoopondersteuning. Met de VHC concepten staat niets meer in de weg voor een geweldige omzet groei en een prachtig resultaat. 

VHC concepten zijn onder andere Calice, Euro Ice Cream, Backx & Coppen, Chaupain & Paolo Fresco.

Voor meer informatie zie ook: www.vhc.nl