Vacature


Hocras is een groothandel voor horeca en verbruik. Het assortiment bestaat uit meer dan 40.000 artikelen uit de hoofdgroepen: dranken, food, vers, diepvries en non-food. Hocras is specialist in vlees, wild & gevogelte, vis, agf, brood, zuivel/kaas, wijn, bier, koffie, delicatessen en horeca non-food.

Door grootschalige inkoop, import, snijderijen, koude en warme bereiding in de keukens wordt de klant een compleet assortiment, onderscheidend en concurrerend, op maat aangeboden. Dit gebeurt via één logistiek platform in het centrum van het land, in Bussum. De logistiek en (vers) afdelingen zijn in eigen beheer.

Bij de bedrijfsvoering en de inkoop van het assortiment staat duurzaamheid voorop. De klant staat centraal bij Hocras.

Hocras is een familiebedrijf, opgericht in 1925. Momenteel zijn meer dan 300 medewerkers werkzaam bij Hocras, maar het familiegevoel is altijd gebleven. De bedrijfscultuur is informeel te noemen en wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen.

 

Ter uitbreiding van onze afdeling vlees zijn wij op zoek naar een:

 

Slager in opleiding (full time, m/v)

 

Wij zijn op zoek naar ambitieuze medewerkers die intern opgeleid willen worden tot volleerd slager. Afhankelijk van je kennis en ervaring start je met de ondersteuning van de slagers.

Zo rijg je saté, maak je gehaktballen en hamburgers en verzorg je de in- en uitpakwerkzaamheden. Daarnaast vul je de vakken en verzamel je producten voor de bezorging.

Bij gebleken geschiktheid zal een opleidingstraject en groeiplan met je worden opgesteld.

 

Wij zoeken een enthousiaste, flexibele en collegiale medewerker, en natuurlijk werk je conform de richtlijnen van de HACCP.


Bij voorkeur ben je woonachtig in de nabije omgeving van Bussum.

 

Interesse in bovenstaande functie?

Stuur dan je sollicitatie met CV onder vermelding van deze functie naar:

Hocras BV t.a.v. afdeling P&O, postbus 152, 1400  AD  Bussum.


Je kunt ook mailen naar: pz@hocras.nl

Reageren kan tevens middels het formulier op deze site.

 

 

 

Reacties zonder cv worden niet in behandeling genomen
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.  
pdf Download sollicitatieformulier
Reageer op deze vacature