Vacature

Wij zijn op zoek naar een

Productiemedewerker Hocras Keuken


Hocras Keuken breidt uit en gaat verhuizen naar Weesp! Per half november zullen wij onze intrek nemen in
een pand in Weesp. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste productiemedewerker.

Wat zoeken wij?
Samen met het team bereid je halffabricaten, soepen, sauzen en overige producten op basis van receptuur van de diverse horecagelegenheden waar Hocras Keuken aan levert. Ook maak je de ‘mise en place’. Je zorgt ervoor dat gewerkt kan worden in een schone en veilige omgeving en je volgt de HACCP-regels. Daarnaast verzorg je de afwas, assemblage en verricht je opruimwerkzaamheden.

Wij bieden:
Een leuke afwisselende fulltime functie in een hecht team. Wanneer je al ervaring hebt in een soortgelijke functie is dat een pre, maar het hoeft niet. Graag leiden wij enthousiaste mensen op tot productiemedewerker! De werkdagen liggen van maandag t/m zaterdag, overdag. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je werkervaring en niveau.

Wij vragen:
Je kunt vroeg in de ochtend aanvangen met je werkzaamheden en beschikt daarom over eigen vervoer. Uiteraard ben je enthousiast, flexibel en kun je werken conform de regels van de voedselveiligheid.

 

Interesse in bovenstaande functie?

Stuur dan je sollicitatie met C.V onder vermelding van deze functie naar:

Hocras BV t.a.v. afdeling P&O, postbus 152, 1400  AD  Bussum.


Je kunt ook mailen naar: pz@hocras.nl

of reageren middels het formulier op deze site.


Reacties zonder cv worden niet in behandeling genomen
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

pdf Download sollicitatieformulier
Reageer op deze vacature