Vacature

Voor onze 2 vestigingen (Hocras Bussum en Hocras Keuken Weesp) zijn wij wegens toenemende werkzaamheden op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste:

Zelfstandig werkend kok (ft, m/v)

Je kan op beide locaties, zowel in Bussum als in Weesp, ingezet worden. Je werkdagen zijn wisselend in verschillende shifts van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren, op vrijdag tijdens koopavond en op zaterdag overdag.

Hocras Bussum
Het Hocras Keukenteam werkt in Bussum samen op het inspiratieplein. Hier wordt er gekookt voor demonstraties, foto shoots, evenementen, masterclasses, workshops en voor de diverse foodcourts op de afdelingen binnen Hocras Bussum. Hier wordt gekookt volgens de laatste food trends. Tevens worden hier menu’s en calculaties op maat gemaakt voor diverse klanten van Hocras.

Hocras Keuken in Weesp
In onze speciale productiekeuken in Weesp worden op ambachtelijke wijze menucomponenten en complete gerechten geproduceerd. Je bereidt deze op basis van een vaste receptuur voor de diverse horecagelegenheden waar Hocras Keuken aan levert. Hierbij valt te denken aan restaurants, hotels, catering en natuurlijk voor Hocras.

Werkzaamheden
Samen met het Hocras Keukenteam bereid je halffabricaten, soepen, sauzen en overige producten. Ook verzorg je de mise en place. Je zorgt ervoor dat er gewerkt kan worden in een schone en veilige omgeving, waarbij je de HACCP-regels volgt. Daarnaast verzorg je de afwas, de schoonmaak- en de opruimwerkzaamheden binnen de diverse keukens.

Wie ben jij?
Jij bent een gemotiveerde en enthousiaste zelfstandig werkend kok. Je hebt een SVH opleiding en/of gelijkwaardig, aantoonbare ervaring binnen de horecasector en/of grootkeuken. Het is een pre wanneer je in het bezit bent van het certificaat sociale hygiëne. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en hebt een flexibele en collegiale instelling. Je kunt vroeg in de ochtend starten met je werkzaamheden. Daarvoor is het van belang dat je beschikt over eigen vervoer. Bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving Bussum en Weesp. Voor deze functie is een goede beheersing van de Nederlandse taal noodzakelijk.

Wij bieden jou
Een leuke afwisselende fulltime functie in een hecht team. Wanneer je al ervaring hebt in een soortgelijke functie is dat een pre, maar het hoeft niet. Wij leiden ook graag enthousiaste mensen op tot de functie van productiemedewerker! Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je werkervaring en je niveau.

Waar staat Hocras voor?
Hocras is een groothandel voor horeca en grootverbruik. Het assortiment bestaat uit meer dan 40.000 artikelen uit de hoofdgroepen: dranken, food, vers, diepvries en non-food. Hocras is specialist in vlees, wild & gevogelte, vis, agf, brood, zuivel/kaas, wijn, bier, koffie, delicatessen en horeca non-food. Door grootschalige inkoop, import, snijderijen, koude en warme bereiding in de keukens wordt de klant een compleet assortiment, onderscheidend en concurrerend, op maat aangeboden. Dit gebeurt via één logistiek platform in het centrum van het land, in Bussum. De logistiek is en (vers) afdelingen zijn in eigen beheer. Distributie gaat via de zelfbedieningsgroothandel en het expeditiebedrijf. Bij de bedrijfsvoering en de inkoop van het assortiment staat duurzaamheid voorop. De klant staat centraal bij Hocras. Hocras is een familiebedrijf waarvan de geschiedenis terug gaat tot 1925. Momenteel zijn meer dan 365 medewerkers werkzaam bij Hocras.

Bij voorkeur ben je woonachtig in de nabije omgeving van Bussum.

 

Interesse in bovenstaande functie?

Stuur dan je sollicitatie met C.V. onder vermelding van deze functie naar:

Hocras BV t.a.v. afdeling P&O, postbus 152, 1400  AD  Bussum.


Je kunt ook mailen naar: pz@hocras.nl

of reageren middels het formulier op deze site.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 Download sollicitatieformulier