Vacature

Heb jij een “logistiek hart”, houd je van hectiek én heb jij service hoog in het vaandel?
Solliciteer dan nu op onze vacature:

Teamleider expeditie (ft, m/v)

Wij zoeken een teamleider die ervoor zorgt dat onze klanten hun complete bestelling op de afgesproken tijd en onder de juiste omstandigheden krijgen afgeleverd.

Functie inhoud:

Organisatie en kwaliteit
Gedurende jouw shift geef je leiding aan de ingeplande medewerkers (ongeveer 30 chauff eurs en 6 expeditie medewerkers). Je zorgt gezamenlijk met het team dat alle deelorders van verschillende (vers) afdelingen correct in de route worden geplaatst, de vrachtwagen wordt geladen en de chauff eur op tijd kan vertrekken naar onze klanten. Uiteraard volg je de HACCP richtlijnen.

Operatie
Je signaleert tijdig eventuele knelpunten die de kwaliteit van de logistieke dienst verlening in gevaar kunnen brengen en onderneemt actie. Je past daartoe eventueel de routeplanning aan. In overleg met de afdeling klantenservice neem je de laatste veranderingen en gebeurtenissen door.

Administratie
Je verricht alle administratieve handelingen die noodzakelijk zijn om de processen goed te laten verlopen.

Wie ben jij?
Service staat bij jou hoog in het vaandel. Service staat bij jou hoog in het vaandel. Je vindt het leuk om leiding te geven aan een logistieke afdeling en je hebt goed overzicht. Je steekt graag zelf de handen uit de mouwen, maar verliest hierbij niet het overzicht. Van nature ben je een leider en kun je mensen motiveren. Uiteraard kun je goed communiceren. Je werkt zelfstandig en handelt je taken af. Je voelt je verantwoordelijk voor de afdeling en wilt het goed doen voor de klant. Je hebt al leidinggevende ervaring in de logistieke sector, bij voorkeur in onze branche. Je hebt bij voorkeur een opleiding op MBO niveau richting Transport/logistiek.

Wij bieden jou
Een zelfstandige, uitdagende fulltime functie binnen een groeiend bedrijf. Salaris in overeenstemming met de functie en jouw niveau. Goede secundaire voorwaarden, waaronder een toeslag voor de vroege uren. Informele bedrijfscultuur met korte lijnen.

Waar staat Hocras voor?
Hocras is een groothandel voor horeca en grootverbruik. Het assortiment bestaat uit meer dan 40.000 artikelen uit de hoofdgroepen: dranken, food, vers, diepvries en non-food. Hocras is specialist in vlees, wild & gevogelte, vis, agf, brood, zuivel/kaas, wijn, bier, koffie, delicatessen en horeca non-food. Door grootschalige inkoop, import, snijderijen, koude en warme bereiding in de keukens wordt de klant een compleet assortiment, onderscheidend en concurrerend, op maat aangeboden. Dit gebeurt via één logistiek platform in het centrum van het land, in Bussum. De logistiek is en (vers) afdelingen zijn in eigen beheer. Distributie gaat via de zelfbedieningsgroothandel en het expeditiebedrijf. Bij de bedrijfsvoering en de inkoop van het assortiment staat duurzaamheid voorop. De klant staat centraal bij Hocras. Hocras is een familiebedrijf waarvan de geschiedenis terug gaat tot 1925. Momenteel zijn meer dan 365 medewerkers werkzaam bij Hocras.

 

Solliciteren?

Stuur je sollicitatiebrief, vergezeld van C.V. naar Hocras B.V., Postbus 152, 1400 AD Bussum.


Je kunt ook mailen naar: pz@hocras.nl

of reageren middels het formulier op deze site.


Reacties zonder cv worden niet in behandeling genomen
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

pdf Download sollicitatieformulier
Reageer op deze vacature