Vacature

Heb jij een “logistiek hart”, houd je van hectiek én heb jij service hoog in het vaandel?
Solliciteer dan nu op onze vacature:

Transport Manager (ft, m/v)


Functie inhoud:

Organisatie en kwaliteit
Het Expeditie team bestaat uit ongeveer 50 fte (chauffeurs en binnendienstmedewerkers). Je bent verantwoordelijk voor de planning, de roostering en de route-indeling. Je zorgt gezamenlijk met het team dat alle deelorders van verschillende (vers) afdelingen correct in de route worden geplaatst. Bij vertrek weet de chauffeur welke route hij moet rijden, volgens de ladingstaat, heeft alle papieren bij zich en de wagen goed in volgorde geladen. Uiteraard volg je de HACCP richtlijnen.

Operatie
Je signaleert tijdig eventuele knelpunten die de kwaliteit van de logistieke dienstverlening in gevaar kunnen brengen en onderneemt actie. Je past daartoe de routeplanning aan, aan de hand van de omstandigheden van de week, dag en zelfs het moment. In overleg met de afdeling klantenservice neem je de laatste veranderingen en gebeurtenissen door en zorgt voor een adequate oplossing. Je houdt je bezig met aanpassingen in het basisrooster van de medewerkers en controleert de gewerkte uren.

Wagenparkbeheer
Je bent verantwoordelijk voor het wagenpark van Hocras. Dit omvat ruim 30 vrachtwagens en ongeveer evenzoveel personenauto’s. Je houdt je bezig met het beheer, schades, inspectie en onderhoud.

Administratie
Je verricht alle administratieve handelingen die noodzakelijk zijn om de processen goed te laten verlopen.

Wie ben jij?
Service staat bij jou hoog in het vaandel. Je vindt het leuk om leiding te geven aan een logistieke afdeling en bent stressbestending. Je steekt graag zelf de handen uit de mouwen, maar verliest hierbij niet het overzicht. Van nature ben je een leider en kun je mensen motiveren. Uiteraard kun je goed communiceren. Je werkt zelfstandig en handelt je taken af. Je voelt je verantwoordelijk voor de afdeling en wilt het goed doen voor de klant. Je hebt al leidinggevende ervaring in de logistieke sector, bij voorkeur in onze branche. Je hebt een diploma MBO richting transport/logistiek.

Wij bieden jou
Een zelfstandige, uitdagende fulltime functie binnen een groeiend bedrijf. Salaris in overeenstemming met de functie en jouw niveau. Goede secundaire voorwaarden, waaronder een toeslag voor de vroege uren. Informele bedrijfscultuur met korte lijnen.

Waar staat Hocras voor?
Hocras is een groothandel voor horeca en grootverbruik. Het assortiment bestaat uit meer dan 40.000 artikelen uit de hoofdgroepen: dranken, food, vers, diepvries en non-food. Hocras is specialist in vlees, wild & gevogelte, vis, agf, brood, zuivel/kaas, wijn, bier, koffie, delicatessen en horeca non-food.

Solliciteren?
Stuur je sollicitatiebrief, vergezeld van C.V. naar Hocras B.V., Postbus 152, 1400 AD Bussum.
Je kunt ook mailen naar: pz@hocras.nlAcquisitie wordt niet op prijs gesteld.
pdf Download sollicitatieformulier
Solliciteer direct