Aardbeientaartje met gemarineerde rabarber en vegan slagroom
4 personen
20 minuten
Ingrediënten
- 4 stuks La Lorraine Vega taartje
- 1 stengel rabarber
- 2 eetlepels vlierbloesemsiroop
- 1 vanillestokje
- 10 ml vegan slagroom
- Poedersuiker naar smaak
Bereidingswijze
- Haal de taartjes 15 minuten voor gebruik uit de vriezer.
- Schil en snijd de rabarber in driehoekige vormpjes.
- Meng de rabarber met de vlierbloesemsiroop in een kom.
- Laat het rabarbermengsel minstens 15 minuten marineren zodat de smaken goed kunnen mengen.
- Klop de vegan slagroom, poedersuiker en het merg van het vanillestokje tot een stevige crème.
Bordopmaak
- Leg een taartje in het midden van elk bord.
- Smeer de helft van elk taartje in met de vanille-slagroom.
- Schik de gemarineerde rabarber bovenop de slagroom.
Bestel ingrediënten