Avocado toast met groente kroket met feta en geroosterde paprika
4 couverts
15 minuten
vegetarisch
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door Van Dobben.
Ingrediënten
- 4 st Van Dobben groente kroketten
- 4 dikke plekken rustiek bruin brood
- 3 el olijfolie
- 1½ eetrijpe avocado
- 1½ limoen
- 150 g geroosterde paprika, in ringen
- 4 el yoghurt mayonaise
- 1 bosuitje, in ringen
- 4 el fetablokjes
Bereidingswijze
- Bereid de Van Dobben Groentecroquet volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Kwast vervolgens het rustieke brood in met de olijfolie en gril aan beide kanten tot er mooie grilstrepen ontstaan.
- Prak daarna de avocado grof en meng met het sap van de limoen.
- Besmeer de snee brood met de avocado en verdeel de geroosterde paprika erover.
- Tot slot leg je de Van Dobben Groentecroquet erop en zigzag je de yoghurt mayonaise erover.
- Om de toast af te maken bestrooi je het met de bosui en fetablokjes. De toast is klaar om te serveren!
Bestel ingrediënten