Blue Band Culinair 15%
Op voorraad
Vers bonus
Blue Band Culinair 15%
- Merk
- Wijnhuis
- Blue Band
- Verkoopeenheid
- Pak 1 Liter
- Productnummer
- 4303244
Productomschrijving Wijnomschrijving
Blue Band Professional Culinair 15% is een lichte roomvervanger met 15% vet op basis van karnemelk en plantaardige oliën. Deze lichte roomvervanger geeft snelle binding, heeft een kortere reductietijd bij inkoken en dus een hoog rendement. Daardoor is Blue Band Culinair 15% vet voor koken uitstekend te gebruiken als basis of ingrediënt in soepen en sauzen. Stabiel bij hoge temperatuur, au bain-marie (schift niet en vormt geen vel) en geeft ook een stabiel resultaat in gerechten met zuren of alcohol. Geschikt voor verwarmen en terugkoelen, zowel in combisteamer als in snelkoeler. Blue Band Cream 15% vet voor koken is glutenvrij en geschikt voor een vegetarisch dieet. Handzaam verpakt in een literverpakking. Blue Band Room met 15% vet voor koken is een koksroom op basis van karnemelk en plantaardige oliën. De room geeft snelle binding, heeft een kortere reductietijd bij inkoken en dus een hoog rendement. Daardoor is Blue Band Culinair 15% vet voor koken uitstekend te gebruiken als basis of ingrediënt in soepen en sauzen. Stabiel bij hoge temperatuur, au bain-marie (schift niet en vormt geen vel) en geeft ook een stabiel resultaat in gerechten met zuren of alcohol. Geschikt voor verwarmen en terugkoelen, zowel in combisteamer als in snelkoeler. Blue Band Cream 15% vet voor koken is glutenvrij en geschikt voor een vegetarisch dieet. Handzaam verpakt in een literverpakking.
Ingrediënten
KARNEMELK (70%), palmolie (15%), water, gemodificeerd aardappelzetmeel, emulgator (E435), verdikkingsmiddelen (E461, E415), zuurteregelaar (E331)
Allergenen
- Melk
Voedingswaarden
Per 100g/100ml | |
---|---|
Energie | 692 kJ / 168 kcal |
Vetten | 15 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 8,9 g |
Koolhydraten | 5,3 g |
waarvan suikers | 3,6 g |
Eiwitten | 2,5 g |
Zout | 0,15 g |
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.