Bodegas Carrau Amat Tannat

Bodegas Carrau Amat Tannat

19,94 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Bodegas Carrau Amat Tannat
Merk
Wijnhuis
Bodegas Carrau
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890229
Uruguay - Cerro Chapeu
Tannat
Alcoholpercentage: 13,5%
Fruitig
Krachtig
Rond
Vol
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
Het vlaggenschip en paradepaardje van Bodegas Carrau. Deze Amat Tannat is van uitzonderlijke klasse en nivieau. Alleen de allerbeste Tannat druiven, afkomstig van de oudste stokken en beste percelen, worden voor deze wijn gebruikt. De druiven worden op hun optimale moment van rijpheid geselecteerd en met de hand geplukt. Na een zorgvuldige, handmatige selectie wordt er met uiterste precisie wijn gemaakt welke voor minimaal 18 maanden (maar veelal langer) op het eikenhouten vat gaat. De wijn is vernoemd naar de grondlegger van Bodegas Carrau, Don Francisco Carrau Amat (1790 - 1860). De kleur is verbluffend donker en robijn rood. Een neus die alles heeft wat je van zo'n wijn mag verwachten. Van hout, vanille en karamel naar overrijp donker rode bosvruchten. De smaak is bijna fluweel zacht wat erg typisch is voor de doorgaans tanninerijke en harde Tannat. Deze wijn gaat perfect bij mooie, grote braadstukken .
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag