Callebaut Chocolade Callets Ruby U70 47,3%
Op voorraad
Callebaut Chocolade Callets Ruby U70 47,3%
- Merk
- Wijnhuis
- Callebaut
- Verkoopeenheid
- Zak 2500 Gram
- Productnummer
- 2710920
Productomschrijving Wijnomschrijving
Deze ruby chocolade Callets van Callebaut hebben een cacaopercentage van 47,3%. De chocoladedruppels zijn geschikt om te smelten. Met een standaard vloeibaarheid van 3 druppels is dit een van Callebaut's meest allround chocolades. Ideaal als je op zoek bent naar chocolade voor allerlei toepassingen. Van mixen en op smaak brengen tot enroberen, mouleren, coaten en glaceren. De intense fruitsmaak heeft friszure accenten zonder toegevoegde kleurstoffen en fruitaroma's.
• Veelzijdig in gebruik
• Uitstekende kristallisatie voor een mooie glans en feilloze kraak
• Creëer heerlijke lekkernijen met de chocolade van Callebaut
• Gemaakt van traceerbare en 100% duurzame cacaobonen uit Ghana, Ivoorkust en Ecuador
• Callebaut produceert al meer dan 100 jaar échte Belgische chocolade van cacaoboon tot eindproduct
Over Callebaut
Callebaut maakt chocolade met de beste ingrediënten en passie die wordt doorgegeven van generatie op generatie. Chefs, patissiers, (banket) bakkers en chocolatiers over de hele wereld vertrouwen elke dag op Callebaut om heerlijke creaties met chocolade te maken.
Ingrediënten
Ingrediënten: suiker ; cacaoboter ; magere MELK poeder ; volle MELK poeder ; cacaomassa ; emulgator: SOJA lecithine ; voedingszuur: citroenzuur ; natuurlijk vanille aroma
Allergenen
- Soja
- Melk
Voedingswaarden
Per 100g/100ml | |
---|---|
Energie | 2356 kJ / 563 kcal |
Vetten | 35,9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 22 g |
Koolhydraten | 50 g |
waarvan suikers | 49 g |
Eiwitten | 9,3 g |
Zout | 0,27 g |
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.