Carpaccio van gamba met granaatappel en gebakken gamba
4 couverts
15 minuten
Ingrediënten
- 4 st Gamba carpaccio
- 8 st Gamba's
- 20 ml Citrus dressing
- 40 gr Granaatappelpitjes
- Bakje Sakura cress
- Bakje Borage cress
- Bakje Affilla cress
- 1 krop Frisee
- Peper en zout
Bereidingswijze
- Haal de carpaccio en de gamba's twee uur van te voren uit de vriezer en leg de carpaccio gelijk op het bord. Laat het rustig ontdooien.
- Maak de gamba's schoon en kruid deze met zout en peper. Bak deze vervolgens klaar in een pan.
- Pluk en was de frisee en knip de cress soorten zodat je mooie takjes hebt.
- Snijd de granaatappel in vieren en haal hier de pitjes uit.
Bordopmaak
- Breng de carpaccio op smaak met peper en zout en besprenkel vervolgens lichtjes met de dressing.
- Leg de twee gamba's tegen elkaar aan zodat er eentje mooi omhoog steekt. Steek hier vervolgens een takje Affilla cress tussen.
- Leg speels de andere cress en frisee om de gamba's heen en strooi als laatst de granaatappelpitjes om het geheel.
Bestel ingrediënten