Cesteira Vinho Verde Branco

Cesteira Vinho Verde Branco

5,93 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Cesteira Vinho Verde Branco
Merk
Wijnhuis
Cesteira
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0891863
Portugal - Vinho Verde
Arinto Loureiro Trajadura
Alcoholpercentage: 10,0%
Fris
Fruitig
Elegant
Licht
Productomschrijving Wijnomschrijving
Wine Squad is opgericht door een groep wijnliefhebbers die een gezamenlijke passie hebben voor hoogwaardige wijn, prachtig design en moderne communicatie. Hun doel is een bedrijf te creëren dat wijnen uit verschillende regio's van Portugal produceert en verkoopt, met een sterke focus op kwaliteit en authenticiteit. Hun wijnen worden zorgvuldig geselecteerd uit de beste wijngaarden van Portugal, met aandacht voor traditionele variëteiten en unieke terroirs. Ze werken samen met getalenteerde wijnmakers die hun visie delen van het produceren van premium wijnen met een rijke smaak en een origineel karakter. Deze Vinho Verde is een blend van 50% Loureiro, 30% Arinto en 20% Trajadura. Deze druiven komen van wijngaarden met een gemiddelde leeftijd van 15 jaar. Deze Vinho Verde heeft een heldere, lichtgroene kleur. Hij ruikt naar groene appels en citrusvruchten zoals limoen. De smaak is fris en sprankelend met tonen van groene appel en een vleugje citrus. De wijn heeft een lichte bubbeltje en een frisse afdronk.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag