Choco mousse ganache met monchou, melkchocolademousse en frambozen
4 personen
10 minuten
vegetarisch
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door Chaupain.
Ingrediënten
- 4 st chocomousse genache
- 20 ml Tiramisu
- Framboos coulis
- 8 st Framboos vers
- 20 ml Chocolade mousse
- 4 st Chocolade krokant
- Honny cress
Bereidingswijze
- Haal het dessert 30 minuten voor gebruik uit de vriezer.
- Schenk de inhoud van de tiramisuverpakking in een mengkom. Klop het luchtig op gemiddelde snelheid tot er een stevig structuur is bereikt.
- Herhaal deze werkwijze voor de chocolade mousse.
- Doe beide massa’s in aparte spuitzakken.
Bordopmaak
- Plaats het dessert aan één kant van het bord.
- Spuit 2 dotjes tiramisu en 2 dotjes chocolademousse erboven.
- Leg 2 stuks verse frambozen op de dotjes en maak af met de Honny cress.
- Spuit enkele stipjes van de saus aan de andere kant van het bord.
- Voeg de krokant toe om het gerecht te voltooien.
Bestel ingrediënten