Choco mousse ganache met macaron met macaron , choco pennen, tiramisu, choco crumble en chocoladesaus.
4 personen
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door Chaupain.
Ingrediënten
- 4 st Choco mousse genache
- 2 st Macaron
- 5gr Crumble chocolade
- 4 st Chocolade pennen
- 20 ml tiramisu
- 20 ml Chocolade mousse
- Crispearls puur
- Chocolade saus
Bereidingswijze
- Haal het dessert 30 minuten voor gebruik uit de vriezer en snijd in 3 stukken.
- Schenk de inhoud van de tiramisuverpakking in een mengkom. Klop het luchtig op gemiddelde snelheid tot er een stevige structuur is bereikt. Herhaal deze werkwijze voor de chocolade mousse. Doe beide massa’s over in aparte spuitzakken.
- Snijd de macarons doormidden
Bordopmaak
- Maak een kunstwerk met chocoladestrepen op het bord.
- Leg de 3 stukken dessert in een driehoek op het bord.
- Plaats op 1 stuk een halve macaron.
- Spuit op het tweede stuk een flinke dot chocolade mousse en leg de crispearls en chocolade pennen erbovenop.
- Spuit op het laatste stuk een flinke dot tiramisu crème en leg de crispearls en chocolade pennen erbovenop.
- Strooi de crumble over het hele gerecht.
Bestel ingrediënten