Crème Brûlée met sinaasappel en kaneel
10 personen
20 minuten
vegetarisch
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door Debic.
Ingrediënten
- 1.000 ml Debic Crème Brûlée
- 3 gram kaneelpoeder
- 200 ml slagroom met suiker
- 10 stuks chocolade decoratie
- 3 stuks sinaasappels
Bereidingswijze
- Verwarm de Crème Brûlée samen met het kaneelpoeder en het sap van de sinaasappels tot onder het kookpunt.
- Passeer door een fijne zeef en portioneer de Crème Brûlée in de borden. Koel terug en bewaar in de koeling.
Bordopmaak
- Bestrooi de Crème Brûlée met suiker en karamelliseer met de gasbrander.
- Klop de slagroom luchtig in de planeetmenger en reserveer in een spuitzak.
- Werk de borden af met luchtig geslagen room, sinaasappelpartjes en een chocoladegarnering.
Bestel ingrediënten