Crudites met dip met blauwe kaas en Griekse yoghurt
4 couverts
20 min
vegetarisch
Ingrediënten
- 1 krop little gem
- 6 st wortels (bospeen)
- Halve komkommer
- 50 gr romanesco
- kwart gele paprika
- kwart rode paprika
- 1 stronk witlof
- 4 stuks radijs
- 200 ml griekse yoghurt
- 50 gr blauwschimmel kaas
- 10 gr peterselie
- 10 gr bieslook
- 3 gr knoflook (1 teen)
- Sap van een halve citroen
- Peper/zout
Bereidingswijze
- Haal de bladeren los van de little gem en was ze. Schrap de bospeen schoon.
- Snijd de komkommer en de paprika in batonets. Snij de radijs in plakjes.
- Haal de bladeren los van de witlof en snijd de romenesco in kleine roosjes.
- Snijd de bieslook, peterselie en knoflook fijn, draai de yoghurt en de kaas fijn in de keukenmachine en meng dit met de kruiden en het sap van de citroen.
- Breng het geheel op smaak met peper en zout.
Bestel ingrediënten