De Bourgondiër Kadet Kroket XL met rundvlees kroketten van De Bourgondiër
4 couverts
15 minuten
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door De Bourgondier.
Ingrediënten
- 2 st De Bourgondiër kroketten
- 4 st witte bollen
- Handje Romaanse sla
- 20 gr zuur: wortel & komkommer
- 20 gr geroosterde aubergine
- 20 gr gefrituurde sjalotjes
- 1 el grove mosterd mayo
- 10 gr kress (tuinkers)
Bereidingswijze
- Bereid De Bourgondiër kroketten volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de kadet open (ev. binnenkant kort grillen).
- Begin met gelaagd stapelen (onderste helft broodje): Sla, sjalotjes, zuur, aubergine, kroketten, mosterd mayo en op top tuinkers!
- Leg de bovenkant op de kadet en serveer. Eetsmakelijk!
Bestel ingrediënten