De Kroes Hazenpeper K&K
Uit assortiment
De Kroes Hazenpeper K&K
- Merk
- Wijnhuis
- De Kroes
- Verkoopeenheid
- Bak 1 Kilo
- Productnummer
- 4692556
Productomschrijving Wijnomschrijving
Hazenpeper is een traditioneel stoofgerecht uit de Nederlandse en Duitse keuken. Het gerecht wordt bereid door hazenbouten te marineren in rode wijn. Vervolgens wordt dit hazenvlees gestoofd in een braadpan, samen met spek, ui, knoflook en eventueel peen en tomatenpuree. Zacht gegaard hazenvlees (40%) in een kruidige wildsaus met grove stukjes wortel, zilveruitjes, rookspek, rode wijn, cranberry en speculaaskruiden.
Ingrediënten
Hazenvlees (36%), water, groenten (KNOLSELDERIJ, wortel, champignon, ui), varkensvlees, suikerstroop, gemodificeerd maïszetmeel, suiker, rode wijn (SULFIET), conserveermiddelen (E261, E250), appelstroop, gedroogde glucosestroop, TARWEzetmeel, maltodextrine, zout, specerijen, plantaardige olie (zonnebloem, koolzaad, raapzaad), voedingszuur (E325), champignonextractpoeder, aroma, gekarameliseerde suiker, aroma (MELK), glucosestroop, tomaatpoeder, gistextract, kleurstof (E160c), zeezout, kruiden, stabilisator (E450), verdikkingsmiddel (E440), citroensap, rookaroma.
Allergenen
- Gluten
- Melk
- Selderij
- Zwavel
Voedingswaarden
Per 100g/100ml | |
---|---|
Energie | 473 kJ / 111 kcal |
Vetten | 3,1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1,2 g |
Koolhydraten | 10,8 g |
waarvan suikers | 5,6 g |
Eiwitten | 9,1 g |
Zout | 0,9 g |
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.