Duque De Montearenas Rioja Blanco

Duque De Montearenas Rioja Blanco

6,15 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Duque De Montearenas Rioja Blanco
Merk
Wijnhuis
Duque De Montearenas
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0891970
Spanje - Rioja
Verdejo Viura Tempranillo blanco
Alcoholpercentage: 12,0%
Fris
Fruitig
Elegant
Soepel
Rond
Duurzaam
Productomschrijving Wijnomschrijving
Viñedos de Aldeanueva is een coöperatieve wijnmakerij gevestigd in Aldeanueva de Ebro, La Rioja, Spanje. Opgericht in 1956 door lokale wijnbouwers, is het wijnhuis uitgegroeid tot een belangrijke speler binnen de DOCa Rioja-regio. Met een totaal areaal van 2500 hectare en een diversiteit aan druivenrassen, staat Viñedos de Aldeanueva bekend om zijn moderne wijnproductiebenaderingen en zijn inzet voor duurzaamheid. De wijnen van Viñedos de Aldeanueva weerspiegelen de essentie en diversiteit van de regio, met een focus op kwaliteit en respect voor het milieu. De druiven voor de Duque de Montearenas worden zorgvuldig met de hand en machinaal geoogst, en alleen het sap van de eerste persing wordt gebruikt, verwerkt met Oresteo-technologie voor behoud van frisheid en fruitigheid. De wijn heeft een heldere groengele strokleur en intense aroma's van citrusvruchten en appel. De smaak is fris, en goed in balans, met levendige zuurgraad en een aanhoudende fruitige afdronk. Deze veelzijdige wijn past vaak ook perfect bij tapas met zeevruchten, gegrilde groenten, Jamón Ibérico.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag