Elderflower Paloma Mexicaanse mocktail met grapefruit
Oorspronkelijk is een Paloma een cocktail uit Mexico, op basis van tequila en grapefruit. Vaak wordt ‘ie geserveerd met een randje zout aan het glas, waardoor deze cocktail een beetje doet denken aan een Margarita.
Wij hebben een onweerstaanbare, alcoholvrije variant op de Paloma gemaakt, met de bloemige, friszoete smaak van vlierbloesem als tegenhanger van het lichtbittere grapefruitsap.
1 couvert
2 minuten
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door Agroposta.
Ingrediënten
- 20 ml Agropošta vlierbloesemsiroop
- 20 ml grapefruitsap
- Aftoppen met Mediterranean tonic
- Partje grapefruit
- Takje rozemarijn
Bereidingswijze
-
Giet de vlierbloesemsiroop in een tumbler
-
Gevolgd door het grapefruitsap.
-
Giet er een scheutje tonic bij
-
Roer en serveer met een partje grapefruit en een takje rozemarijn.
Bestel ingrediënten