Flammkuchen met spekjes, crème fraîche, rode ui en rucola
2 couverts
5 minuten
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door Violife.
Ingrediënten
- 1 st. flamkuchen
- 50 gr crème fraîche
- 50 gr spekreepjes
- 30 gr rode ui
- 1 gr gehakte peterselie
- 2 gr rucola
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Bak de spekjes.
- Leg de flamkuchen op een bakmatje.
- Smeer de crème fraîche over de flamkuchen uit, laat de randen vrij.
- Snij de rode ui in dunne ringen verdeel deze samen met de spekjes over de crème fraîche.
- Bak de flamkuchen ongeveer in 3 á 5 minuten gaar.
Bordopmaak
- Leg de flamkuchen op een plank en garneer af met de rucola en gehakte peterselie.
Adviesverkoopprijs
€7,95
Bestel ingrediënten