Flatbread seranoham met gegrilde groentes
4 couverts
15 minuten
Ingrediënten
- 4 stuks flatbread
- 300 gr serranoham
- 300 gr Italiaanse arrabiata saus
- 200 gr broccoli
- 100 gr groene asperges
- 400 gr groene courgette
- 200 gr rode uien
- 200 gr cherry tomaatjes
- 20 gr rucola
- 200 gr geschaafde Grana Padano
Bereidingswijze
- Snijd de broccoli in roosjes en blancheer deze samen met de asperges.
- Snijd de courgette in lange, dunne linten en gril er mooie strepen op.
- Maak de uien schoon en snijd in halve manen, halveer de tomaatjes.
- Bestrijk de 4 bodems van de flatbread met de saus en verdeel hier alle groentes en de ham over. Strooi als laatste de kaas erover.
- Bak de flatbread ca. 2 minuten af op 180 graden.
Bordopmaak
- Haal het flatbread uit de oven, snijd in punten en verdeel de rucola erover.
- Eventueel kan je nog wat olijfolie en aceto balsamico over de pizza's sprenkelen.
Bestel ingrediënten