Freakshake going Dutch met caramel, stroopwafel, slagroom en knetterdip
1 couvert
10 minuten
Ingrediënten
- 1 st jar
- 200 ml milkshake mix
- 30 ml caramel topping
- 80 gr choco knetter dip
- 60 gr stroopwafelstukjes
- 40 ml vanille siroop
- 50 ml slagroom
- 10 gr suiker
- 1 st spuitmondje
Bereidingswijze
- Klop de slagroom stijf met suiker en stop deze in een spuitzak met een spuitmondje.
- Pak de jar en smeer de zijkanten van het glas in met de caramel topping, doe ook een beetje caramel saus in het lege glas aan de zijkant.
- Smeer nu de choco knetter dip aan de randen van het glas zodat deze mooi blijft plakken.
- Vul vervolgens het glas met de milkshake, als het glas bijna gevuld is voeg dan de vanille siroop door de milkshake compositie heen en marmer op die manier het ijs met een lepel.
- Top vervolgens het glas af met de opgeslagen slagroom en garneer de bovenkant van het glas af met de kleine stukjes stroopwafel.
- Maak op het laatst de freakshake af met wat caramel saus.
Bestel ingrediënten