Gebakken Black Tiger Gamba met gebakken spinazie, sesam en lint pasta
1 couvert
Ingrediënten
- 2 st black tiger gamba 16/20 body peel
- 100 gr tagliatelle altoni vers
- 150 gr spinazie
- 20 gr sjalot
- 2 gr knoflook
- 1 gr sesam
- 4 ml citroen olie
- 1 gr chili
Bereidingswijze
- Snijd de knoflook fijn en snipper de sjalot.
- Marineer de gamba’s met de citroen olie, gesneden knoflook, zout en peper.
- Bak de gamba’s in een hete pan.
- Kook de pasta al dente. Maak vervolgens de pasta op smaak met zout, peper en chilivlokken.
- Haal vervolgens de tagliatelle door het bakvocht van de gamba’s heen.
- Braiseer de spinazie in een steelpand met de sjalot en knoflook en maak deze op smaak met zout.
Bordopmaak
- Maak met een pincet een mooie krul van de pasta.
- Leg de gebakken gamba’s tegen de tagliatelle aan.
- Dresseer de spinazie boven op de pasta.
- Maak vervolgens het gerecht af met wat sesam zaad en maak verder het gerecht af met Affilla cress.
Bestel ingrediënten