Gegrilde wrap met kip, ijsbergsla en yoghurtdip
4 couverts
15 min
Ingrediënten
- 4 st wraps
- 500 gr kipfilet
- 25 gr kipkruiden
- 200 gr crème fraiche
- 100 gr geraspte cheddar
- 1 st limoen
- 2 gr koriander
- 1 st spaanse peper
- kwart krop ijsbergsla
- 200 gr griekse yoghurt
- 5 gr peterselie
- 2 teentjes knoflook
- sap van een halve citroen
- 1 takje koriander
- peper/zout
Bereidingswijze
- Gril, marineer en gaar de kip. Laat de kip afkoelen en snij er dan reepjes van.
- Leg de wraps uit en smeer de crème fraiche over de wrap uit. Leg daarop de ijsbergsla en de kip.
- Rol de wrap op, en gril de wrap op de gril of onder de tosti-ijzer. Doe de geraspte cheddar erover heen en laat het voor 5 min smelten in de oven. Snijd de wraps vervolgens in drieën.
- Yoghurt dip: hak de peterselie en knoflook fijn meng dit met de griekse yoghurt en de sap van de citroen. Breng het op smaak met peper en zout garneer het af met een takje koriander.
Bordopmaak
- Leg speels de wraps op een bord of serveer plank. Leg wat takjes koriander en gesneden rode peper op het bord en maak het af met wat geraspte kaas en 2 stukjes limoen.
Bestel ingrediënten