Gekleurde kerstbal van boerencake met clotted cream en chocolade
4 personen
25 minuten
Ingrediënten
- 120 gr Boeren cake
- 4 druppels rode kleurstof
- 4 druppels groene kleurstof
- 200 gr Gold Callets (gouden chocolade)
- 400 gr witte Callets (witte chocolade)
- 75 gr Clotted cream
- 4 Saté stokjes
Bereidingswijze
- Kneed de clotted cream en de boeren cake samen en vorm een bal van 60 gram.
- Smelt de witte callets en verdeel over 3 bakken. Doe de gold callets in een aparte bak.
- Voeg in één bak de rode kleurstof toe en in een andere bak de groene kleurstof.
- Prik de saté stokjes in de cakeballen en haal ze twee keer door de chocolademengsels: wit, rood, groen en goud.
- Laat de ballen rusten totdat de chocolademengsels goed zijn gedroogd.
Serveer deze kleurrijke en feestelijke kerstballen als een leuke en smakelijke traktatie tijdens de feestdagen!
Bestel ingrediënten