Geroosterd broodje mascarpone met zomerfruit, munt en honing
Een fris en fruitig geroosterd broodje Galbani Mascarpone met munt en honing.
4 personen
5 minuten
vegetarisch
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door Zijerveld.
Ingrediënten
- 4 eetlepels roomboter
- 4 ciabatta’s, gehalveerd
- 1 bakje (250 gr) mascarpone
- 1 handvol vers zomer fruit bijvoorbeeld aardbeien, frambozen, bessen
- 2 el honing
- 4 blaadjes munt, opgerold en in dunne reepjes gesneden
Bereidingswijze
- Smelt een klontje boter in een koekenpan en bak hier vervolgens het brood in, totdat deze goudbruin van kleur is. Laat het brood afkoelen.
- Besmeer het brood met Galbani Mascarpone en beleg dit vervolgens met zomerse fruitsoorten.
- Schenk voorzichtig wat honing over het fruit en strooi er tot slot wat munt over heen.
Serveersuggestie
Dit gerecht is ook heerlijk met gedroogd fruit en bijvoorbeeld wat extra pistache noten.
Bestel ingrediënten