Go-Tan Atjar Tjampoer
Op voorraad
Go-Tan Atjar Tjampoer
- Merk
- Wijnhuis
- Go-Tan
- Verkoopeenheid
- Pot 2300 Gram
- Productnummer
- 2142876
Productomschrijving Wijnomschrijving
Go-Tan Atjar Tjampoer
Atjar, een tafelzuur gemaakt door groenten in zuur te leggen. Door toevoeging van suiker ontstaat een fris, zoetzuur en knapperig bijgerecht. Iedere streek in Indonesië kent eigen atjarvarianten, afhankelijk van de groenten. Atjar is een frisse tegenhanger bij wat zwaardere en pittigere gerechten.
Zoals het woord tjampoer (gemengd) al zegt bevat Atjar tjampoer gemengde groenten zoals witte kool, worteltjes en paprika. De gele kleur van deze atjar wordt verkregen door toevoeging van koenjit, ook wel kurkuma of geelwortel genoemd, een hoofdbestanddeel van kerriepoeder. Go-Tan Atjar tjampoer onderscheidt zich van andere atjar tjampoers doordat er ook augurken en zilveruitjes aan toegevoegd zijn.
Ingrediënten
44% witte kool, water, 6% paprika, suiker, natuurazijn, 2% wortel, 2% zilverui, augurken, 2% bloemkool, zout, voedingszuur (azijnzuur), aroma (bevat MOSTERD), kurkuma extract, kleurstof (riboflavine)
Allergenen
- Mosterd
Voedingswaarden
Per 100g/100ml | |
---|---|
Energie | 192 kJ / 45 kcal |
Vetten | 0,2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 7,8 g |
waarvan suikers | 6,7 g |
Eiwitten | 1,4 g |
Zout | 1,2 g |
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.