Grand'italia Lasagne Voorgekookt

Grand'italia Lasagne Voorgekookt

2,49 per stuk
Actie loopt tot en met 07-09-2024
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Grand'italia Lasagne Voorgekookt
Merk
Wijnhuis
Grand'italia
Verkoopeenheid
Pak 250 Gram
Productnummer
2330869
Alcoholpercentage: 0,0%
Gluten
Productomschrijving Wijnomschrijving
Van harde tarwe 100% harde tarwe 100% Vers Gemalen Harde Tarwe Grand'Italia pasta wordt geproduceerd in Zuid-Italië. De pasta wordt gemaakt van semolina oftewel tarwegries, afkomstig van harde tarwe (grano duro). Om de juiste kwaliteit te kunnen garanderen, wordt de tarwe voor 100% gemalen in eigen molen. Het gebruik van harde tarwe resulteert in een stevige pasta die na het koken niet zacht en plakkerig wordt en een perfecte ''al dente'' bite geeft. De uitvinding van het gerecht lasagne, of laganon, was een mijlpaal in de geschiedenis van de Italiaanse pasta, zo beweert een geschiedschrijver uit de eerste eeuw. Toen nog bestond de lasagne uit laagjes deeg gebakken met vullingen van vlees of vis ertussen. Eeuwen later zijn er ontelbaar veel verschillende varianten, maar de bekendste is toch die met ragù en besciamella saus. Lasagne con melanzane, zucchine e mozzarella Ingrediënten voor 4 personen: 8 vellen Grand'Italia Lasagne Tradizionale 1 fles Grand'Italia Sugocasa Tradizionale (690g) 1 pot gegrilde paprika's (180g) 1 courgette, in dunne plakjes 1 aubergine, in dunne plakjes 2 bolletjes mozzarella (ca. 125g per stuk) 70g geraspte Parmezaanse kaas 2 takjes fijngesneden basilicum 1 flinke scheut extra vergine olijfolie 1 snufje zwarte peper 1 snufje zout Bereidingswijze: - Verwarm de oven voor op 180°C. Vet de courgette- en aubergineplakjes licht in met olijfolie en grilleer ze op de grillplaat. - Vet een ovenschaal in met olijfolie. Begin met twee lasagnevellen horizontaal naast elkaar. Verdeel over de lasagnebladen een paar lepels Sugocasa, plakjes courgette, een paar gegrilde paprika's, basilicum, een beetje geraspte Parmezaan en een laag mozzarellaplakjes. Maak een tweede laag door twee lasagnevellen verticaal op het sausmengsel te leggen, vervolgens Sugocasa, aubergineplakjes, basilicum, gegrilde paprika's mozzarella en Parmezaan. Herhaal deze twee lagen nog een keer. Eindig met mozzarella en besprenkel met olijfolie. - Bak de lasagne ca. 30-35 minuten in de voorverwarmde oven. Download voor heerlijke recepten onze Pasta Maestro App!
Ingrediënten

Ingrediënten: 100% durum TARWEGRIES Kan sporen bevatten van ei, soja en mosterd.

Allergenen
  • Gluten
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1433 kJ
Vetten1,3 g
waarvan verzadigde vetzuren0,3 g
Koolhydraten71 g
waarvan suikers3,2 g
Eiwitten11 g
Zout0 g
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag