High beer borrelplank met mini-hamburgers, charcuterie, mini-ribs en diverse dips
4 couverts
20 minuten
Ingrediënten
- 240 gr costillas
- 12 st mini saté rolletjes
- 4 st hamburgers
- 1 st tomaat
- 30 gr komkommer
- 1 st mesclun
- 80 gr sriracha saus
- 4 stuks cornichons
- 4 st mini broodjes
- 4 st uienringen
- 30 gr cassave
Bereidingswijze
- Bak de hamburgers in de pan en gaar deze verder in de oven.
- Warm de ribbetjes in de oven op.
- Bak de flatbreads af.
- Frituur de loempia’s en saté rolletjes.
Bordopmaak
- Garneer de burgers af met plakjes tomaat, komkommer en sriracha saus.
- Leg de antipasto mix speels op de plank samen met de geitenkaas.
- Doe de tappenade’s en sauzen in tipjes.
- Leg speels wat cassave chips op de plank.
- Kleed de plank verder leuk aan met de broodstengels, kaas, tomaten, uienringen en mini-augurken.
- Garneer de plank af met blaadjes sla om wat meer kleur te geven aan het geheel.
Biertip
- Vedett Extra White
- Gulpener Lentebock
- Brouwerij 't IJ IPA
Bestel ingrediënten