Huisgemaakte kreeftensoep met rivierkreeftjes
4 couverts
Ingrediënten
- 800 gr kant en klare romige kreeftensoep
- 100 gr gepeld rivierkreeftenvlees
- 20 ml crème fraîche
- 80 gr à la Nage gekookte rivierkreeft
- 12 gr bieslook
- 8 ml olijfolie
Bereidingswijze
- Laat de rivierkreeft ontdooien en uitlekken.
- Doe de kreeftensoep in een pan en verwarm dit op laag vuur. Let op dat het niet gaat koken.
- Snij de rivierkreeftjes nog wat fijner en meng hier de crème fraîche door.
- Snipper de bieslook fijn.
Bordopmaak
- Dresseer een hoopje rivierkreeftenvlees in het midden van een diep bord en schep de soep erbij.
- Leg de gekookte rivierkreeft bovenop het hoopje rivierkreeftenvlees.
- Nappeer wat olijfolie op de soep en strooi er tot slot de bieslooksnippers over
Bestel ingrediënten