Italian flatbread met falafel, feta en munt
4 couverts
20 minuten
vegan
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door Violife.

Ingrediënten
- Vegan flatbread
- 10 ml olijfolie
- Vegan falafel
- 50 gr feta
- 3 gr munt
- 5 gr rode ui
- 20 ml rijstazijn
Bereidingswijze
- Haal de schil van de ui en snijd dunne halve ringen, marineer de halve ringen in de rijst azijn.
- Smeer vervolgens met een kwast het brood in met olijf olie.
- Verwarm de oven op 200 graden en bak het brood af.
- Leg de falafel op een oven plaatje en verwarm de falafel in de oven circa op 180 graden.
- Brokkel de feta in stukjes.
- Pluk de munt blaadjes van de steeltjes en houd deze apart.
Bordopmaak
- Leg speels de falafel over het flatbread heen en leg de feta er tussen.
- Garneer het brood af met de takjes munt en doe op het laatst een paar druppels olijf olie over de rand.
Bestel ingrediënten