Kalfsriblappen Hollands
Op voorraad
Vers bonus
Kalfsriblappen Hollands
- Verkoopeenheid
- Circa 500 gram
- Productnummer
- 3366045
Productomschrijving Wijnomschrijving
Kalfsriblappen worden gesneden van de hals van het kalf. Dit vlees heeft altijd een klein randje vet, wat veel smaak geeft aan het vlees. Een riblap valt na het stoven vaak uit elkaar en wordt daarom ook wel 'draadjesvlees' genoemd.
Voedingswaarden
Per 100g/100ml | |
---|---|
Energie | 698 kJ / 167 kcal |
Vetten | 9,4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3,8 g |
Koolhydraten | 0 g |
waarvan suikers | 0 g |
Eiwitten | 20,6 g |
Zout | 0,05 g |
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.