Kleurrijke Schiacciata Sandwich met burrata en avocado
4 personen
15 minuten
Ingrediënten
- 4 stuks Schiacciata
- 1 Burrata kaas
- 8 stuks gedroogde tomaten
- 8 plakken gele paprika
- 1 avocado
- 160 gram gerookte Rib-Eye plakken
- 5 stuks verse basilicumblaadjes
- Olijfolie naar smaak
- Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze
- Bak de Schiacciata 6 minuten op 180º en besmeer met een dun laagje olijfolie.
- Meng de Burrata, basilicumblaadjes en gedroogde tomaten in een blender.
- Snijd de avocado en Rib-Eye in dunne plakjes.
- Leg de gele paprikaplakken op een zeef om te laten uitlekken.
Bordopmaak
- Besmeer de Schiacciata met het Burrata-mengsel.
- Maak vervolgens kleurrijke lagen met de plakjes gele paprika, gerookte Rib-Eye en avocado.
Bestel ingrediënten