Koppert Cress Shiso Honny Single Eps-K

Koppert Cress Shiso Honny Single Eps-K

1,88 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Vers bonus
Bestellen voor 06:30: > op maandag levering woensdag > op dinsdag levering donderdag > op woensdag levering vrijdag > op donderdag levering zaterdag > op vrijdag levering maandag > op zaterdag levering dinsdag.
Koppert Cress Shiso Honny Single Eps-K
Merk
Wijnhuis
Koppert Cress
Verkoopeenheid
Bak 1 Stuks
Productnummer
4851102
Alcoholpercentage: 0,0%
Vers
Streekproducten
Productomschrijving Wijnomschrijving
Honny® Cress Smaak en toepassing Honny® Cress is een honingzoete Cress, de intense zoetheid maakt de Cress uitstekend geschikt voor desserts. De blaadjes hebben een intense smaak die zuiver in de mond blijft hangen. Vooral in desserts en patisserie heeft deze calorie-vrije ingrediënt ongekende mogelijkheden. Daarnaast is zoet de perfecte tegenhanger van bitter en zure ingrediënten. Honny Cress laat zich perfect combineren met wit schimmelkazen, zuurfruit of bijvoorbeeld hangop. Oorsprong Honny® Cress is een van oorsprong Zuid-Amerikaanse plant, die al ver voor de conquistadores werd gebruikt als natuurlijke zoetstof. Het is in de USA en vooral Japan een belangrijke natuurlijke vervanger voor suiker. De microbiologische waarde van onze producten is een variabele en daarom niet direct vast te stellen. Wanneer u de waarde van een product wilt weten kunt u altijd contact met ons opnemen: info@koppertcress.com
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag