Kreeftensoep met crostini's, saffraanmayonaise en rivierkreeftjes
4 couverts
30 minuten
Ingrediënten
- 100 ml Glace de Homard
- 600 ml water
- 100 ml room
- 50 gr boter
- peper en zout naar smaak
- 40 gr rivierkreeft
- 3 gr peterselie
- 5 gr gestoofde venkel
- 4 plakken ciabatta
- 15 gr saffraanmayonaise
- 3 gr kervel
Bereidingswijze
- Zet de Glace de Homard op met water en breng het geheel aan de kook. Voeg hier de koksroom en boter aan toe en breng het tegen de kook aan. Maak het mooi schuimig met de staafmixer.
- Snijd de ciabatta in plakjes en leg ze op een plateau. Bak af voor 10 minuten op 160 graden.
Bordopmaak
- Beleg de crostini met saffraanmayonaise en de rivierkreeftjes. Garneer af met takjes kervel.
- Doe de rivierkreeftjes in het glas en voeg hier de kreeftensoep aan toe. Garneer af met de geschaafde venkel en gehakte peterselie.
Bestel ingrediënten