Kroketsalon met truffelmayo en een kroket van De Bourgondiër
4 couverts
15 minuten
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door De Bourgondier.
Bereidingswijze
- Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de uien op middelhoog vuur in vijf minuten zacht.
- Voeg vervolgens de balsamico azijn en honing toe en laat de uien nog vijf minuten op laag vuur karamelliseren.
- Rooster daarna de pijnboompitjes kort in een droge koekenpan.
- Bereid de Bourgondiër kroket volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak de friet af totdat deze mooi goudbruin zijn.
- Leg vervolgens de friet in een bakje en beleg met de gekarameliseerde uienringen, de rucola en de cherrytomaatjes.
- Leg daarna de Bourgondiër kroket op de groenten en zigzag de truffelmayonaise erover.
- Tot slot bestrooi je het broodje met de pijnboompitjes en Parmezaan flakes. De Kroketsalon is klaar om te serveren.
Bestel ingrediënten