Laleure Piot Beaune

Laleure Piot Beaune

39,95 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Laleure Piot Beaune
Merk
Wijnhuis
Laleure Piot
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0810037
Frankrijk - Bourgogne
Pinot Noir
Alcoholpercentage: 12,5%
Fruitig
Elegant
Soepel
Vol
Rijk
Duurzaam
Productomschrijving Wijnomschrijving
Laleure-Piot, al meer dan 300 jaar gevestigd in Pernand-Vergelesses, werd in 2010 overgenomen door Champy. Champy transformeerde de 24 hectare wijngaard naar biologische en biodynamische landbouw, wat resulteerde in gecertificeerde biologische wijnbouw vanaf de oogst van 2013 en een reeks voortreffelijke wijnen, waaronder 1er Crus en Grand Crus. Met nauwgezette wijnbouwpraktijken en moderniseringen sinds 2010 produceert Laleure-Piot uitzonderlijke wijnen. Deze Beaune is gemaakt van een selectie van oude wijnstokken, geplant in 1945 op de terroirs "Prévoles", "Levées" en "Piroles". De wijn krijgt een koude maceratie, gevolgd door een fermentatie met natuurlijke gisten en inweking gedurende 3 weken. Rijping in Franse eiken vaten, waarvan 25% nieuwe vaten, gedurende 14 maanden.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag