Loaded fries Mexicaanse stijl met pulled pork, cheddar en guacamole
4 couverts
10 minuten
Ingrediënten
- 800 gr Piepers & zo frites
- 320 gr pulled pork
- 240 gr cheddar saus
- 40 gr jalapenos
- 4 st tortilla
- 4 gr affilla
- 1 st rode peper
- 80 gr guacamole
Bereidingswijze
- Frituur de frieten in circa 5 minuten goudbruin.
- Pak een pollepel en vouw daar over de bolle kant de tortilla overheen.
- Stop nu met pollepel in de frituur en frituur de tortilla mooi goudbruin.
- Haal de tortilla voorzichtig van de pollepel af en zorg er voor dat het heel blijft zodat je er een bakje aan overhoud.
- Verwarm ondertussen de pulled pork in een steel pannetje.
- Verwarm de cheddar in een steel pannetje.
Bordopmaak
- Doe de frieten in de gefrituurde tortilla.
- Drapeer over frieten de cheddar saus heen leg daar boven de pulled pork op.
- Maak een quenelle van de guacamole en leg deze boven aan op de frietjes.
- Werk het gerecht af met de rode peper, de jalapenos en de Affilla cress.
Bestel ingrediënten