Lolly van geitenkaas met rode biet
4 couverts
15 minuten
Ingrediënten
- 100 gr geitenkaas
- 1 dl rode bietensap
- 2 ml witte truffel olie
- 2 blaadjes gelatine
- 200 gr notenmix
- 50 gr pistache
- 4 st prikkers
Bereidingswijze
- Bruneer de noten in de oven en draai deze door in een blender. Draai dit niet helemaal tot poeder door en zorg ervoor dat er structuur in blijft.
- Draai de pistache door tot poeder.
- Sprokkel de geitenkaas uit elkaar en breng deze op smaak met peper en zout en een paar druppels truffel olie.
- Rol hier kleine gelijke bolletjes van.
- Steek de prikkers op de ballen geitenkaas en stop deze vervolgens in de vriezer.
- Kook 1 dl bietensap in tot de helft en bind deze af met twee blaadjes gelatine.
- Wanneer de compositie bijna hangend begint te worden, haal je de bolletjes geitenkaas hier doorheen en leg deze vervolgens op de fijn gemalen notenmix.
- Garneer op het laast de lolly af met wat pistache poeder.
Bestel ingrediënten