Low-Carb Beefburgers met Kikkererwtensalade
4 personen
30 minuten
Ingrediënten
Burger:
- 4 stuks Hocras burgers
- 2 eetlepels olijfolie
Salade van Kikkererwten, Spek, Postelein, Komkommer, Rode Ui en Kaas:
- 200 gram kikkererwten (uitgelekt en afgespoeld)
- 100 gram gerookte speklappen, verwarmd
- 150 gram cherrytomaten, gehalveerd
- 1 rode ui, dun gesneden
- 50 gram feta, verkruimeld
- 3 eetlepels dressing naar keuze
- 1 kropsla
Bereidingswijze
- Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
- Bak de burgers aan beide kanten goudbruin en gaar, ongeveer 4-5 minuten per kant, afhankelijk van de gewenste gaarheid.
- Meng alle ingrediënten voor de salade in een grote kom. Giet de dressing over de salade en meng goed door.
- Scheur de bladeren van de kropsla los.
Bordopmaak
- Maak van de kropslablaadjes een schaaltje op elk bord.
- Leg een burger in het midden van het sla-schaaltje en schep de salade erbovenop.
Bestel ingrediënten