Maitre Cuisine Glace De Gibier (Wild)
Vers bonus
Maitre Cuisine Glace De Gibier (Wild)
- Merk
- Wijnhuis
- Maitre Cuisine
- Verkoopeenheid
- Emmer 1 Kilo
- Productnummer
- 4340428
Productomschrijving Wijnomschrijving
Glace de Gibier is een geconcentreerde wildbouillon met een kruidige basis van specerijen: laurier, kruidnagel en rozemarijn. Glace de Gibier is een krachtige basis voor de bereiding van wildgerechten zoals wildragout, wildbouillon en soep.
Ingrediënten
Ingrediënten: 77% wildbouillon (rund, hert), maltodextrine, glucose, zout, gistextract, zetmeel (rijst, aardappel), gelatine (rund), honing, rode wijn extract, knoflookconcentraat, kruiden- en specerijenextract (marjolein, salie, piment, laurier).
Voedingswaarden
Per 100g/100ml | |
---|---|
Energie | 328 kJ / 77 kcal |
Vetten | 0,3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,2 g |
Koolhydraten | 14 g |
waarvan suikers | 5,7 g |
Eiwitten | 5,6 g |
Zout | 3,2 g |
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.