Maitre Cuisine Glace De Volaille (Gevogelte)
Op voorraad
Vers bonus
Maitre Cuisine Glace De Volaille (Gevogelte)
- Merk
- Wijnhuis
- Maitre Cuisine
- Verkoopeenheid
- Emmer 1 Kilo
- Productnummer
- 4340436
Productomschrijving Wijnomschrijving
Glace de Volaille is geschikt voor de bereiding van alle sauzen bij gevogelte en voor de bereiding van soepen, dressing, patés, salpicon en mousses.
Ingrediënten
Ingrediënten: 87% gevogeltebouillon, zout, gistextract, zetmeel (rijst, aardappel), glucose, gelatine (rund), uienconcentraat, rozemarijnextract.
Voedingswaarden
Per 100g/100ml | |
---|---|
Energie | 318 kJ / 76 kcal |
Vetten | 4,9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1,5 g |
Koolhydraten | 4,7 g |
waarvan suikers | 1,6 g |
Eiwitten | 4,2 g |
Zout | 4,3 g |
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.