Maitre Cuisine Jus De Veau
Op voorraad
Vers bonus
Maitre Cuisine Jus De Veau
- Merk
- Wijnhuis
- Maitre Cuisine
- Verkoopeenheid
- Pot 1 Kilo
- Productnummer
- 4370334
Productomschrijving Wijnomschrijving
Glace de Veau is een geconcentreerde kalfsbouillon, geschikt voor de bereiding van sauzen en soepen.
Ingrediënten
Ingrediënten: 81% kalfsbouillon, RODE WIJN (SULFIET), zetmeel (rijst, aardappel), gistextract, zout, tomatenpuree, gelatine (rund), glucose, maltodextrine, groentenconcentraat (wortel, champignon, ui, knoflook), honing, kruidenolie (nootmuskaat, laurier, peper, dragon, tijm), witte peper.
Allergenen
- Zwavel
Voedingswaarden
Per 100g/100ml | |
---|---|
Energie | 195 kJ / 47 kcal |
Vetten | 0,6 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 6,3 g |
waarvan suikers | 1,8 g |
Eiwitten | 2,6 g |
Zout | 1,6 g |
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.